magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Az Ifjúsági Természetjárásért Díj átadása
 

A Természetjáró Fiatalok Szövetsége által alapított Ifjúsági Természetjárásért Díj ünnepélyes átadására április 13-án, vasárnap került sor a Bercsényi Miklós Szakközépiskola Kollégiumában.

   
 

  A kitüntetettek a természetjárásban kiemelkedő munkát végzők soraiból választotta ki az a bizottság, amelynek tagjai között a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium is képviseltette magát.

  A két díjazott, Halász Ferenc (Debrecen) Lehoczki Zoltán elnöktől (TFSz), míg Mendei Árpád (Makó) Duhay Gábor főosztályvezető-helyettestől (KvVM) vehette át a díjat.

Lehoczki István és Halász Ferenc
Lehoczki István és Halász Ferenc

  Duhay Gábor méltatta a Szövetség természetvédő tevékenységét, a hagyományosan jó kapcsolatait a tárcánkkal, valamint Mendei úr kiemelkedő érdemeit az ifjúsági természetjárás terén.

Mendei Árpád átveszi a díjat Duhay Gábortól
Mendei Árpád átveszi a díjat Duhay Gábortól

   
 
2008.05.01.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design