magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2008
 

Idén június 6-15. között újra megrendezésre kerül a 2007-ben hagyományteremtő céllal indult rendezvény. A pénteki nyitónapon - a Fővárosi Állat- és Növénykerttel együttműködve - szakmai rendezvény lesz ökoturizmus és természetvédelem témában. Szombaton és vasárnap a Szigeti Sportvarázs rendezvényhez kapcsolódóan - a ''zöld forgatag'' keretében - a tíz hazai nemzeti park igazgatóság munkatársai várják az érdeklődőket játékos vetélkedőkkel, információkkal a nemzeti parki bemutatóhelyekről és a természetvédelmi, ökoturisztikai programokról.

   
 

A programkínálatot hagyományőrző kézművesek és természetvédelmi civil szervezetek bemutatói színesítik.

Hétfőtől (június 9.) kezdve egész héten át budapesti és vidéki helyszíneken gazdag programkínálat, nyílt szakvezetéses túrák, a nemzeti parki és egyéb védett természeti területeken található bemutatóhelyeken mérsékelt árú belépők, kedvezmények, különleges programok várják azokat, akik szeretnék közvetlenül is megismerni hazánk természeti örökségét vagy csak egy jó kirándulásra vágynak.

A rendezvényről további információ a www.kvvm.hu/nemzetiparkokhete és www.nemzetipark.gov.hu oldalakon található.

   
 
2008.05.30.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design