magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Tárcastand a FeHoVa szakkiállításon
 

2008. március 27-30.
HUNGEXPO Vásárváros, "A" pavilon, 108/L. stand
Idén is külön standdal szerepel a zöldtárca a fegyverek, a horgászok és a vadászok szakkiállításán, hogy információkat nyújtson a természetvédelem aktuális kérdéseiről.

   
 

  A FeHoVa évente jelentkező, fegyver-horgászat-vadászat témájú szakkiállítás, mely 2008-ban - kiválva a Szabadidő kiállítási csokorból - önállóan kerül megrendezésre. A szervezők adatai szerint "2007-ben a Szabadidő kiállításra összesen 84.566 látogató érkezett, 68 százalékuk elsődlegesen a FeHoVa miatt!" (forrás: www.hungexpo.hu).

  A vadgazdálkodás-vadászat - mint természethasznosító tevékenység - számos helyen kapcsolódhat a természetvédelemhez. A legfontosabb kapcsolódási pont, együttműködési lehetőség az élőhelyek védelme.
  A minisztérium standja bemutatja a hazai természetvédelem rendszerét, a fajvédelmi programokat, a Natura 2000 területek természetvédelmét, a Washingtoni Egyezmény végrehajtását, és az egyre kritikusabbá váló sasmérgezés problémáját. Örökzöld téma a horgászok tömegeinek megnyerése a szemétmentes vízpartok fenntartásához.

   
 
2008.03.27.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design