magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Dr. Varga Zoltán professzor úr Széchenyi-díjat kapott
 

Ezúton mi is szívből gratulálunk a professzor úrnak, aki közéleti természetvédelmi munkásságával segítette az állami természetvédelem és a biodiverzitás megőrzését.

   
  „2018. március 15-én Áder János köztársasági elnök Széchenyi-díjat adományozott Dr. Varga Zoltán Sándornak, a biológiai tudomány Eötvös József-koszorús doktorának, a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Kar Biológiai és Ökológiai Intézete Evolúciós Állattani és Humánbiológiai Tanszék professor emeritusának a molekuláris filogenetikai vizsgálatok hazai bevezetését és az eurázsiai hegyvidéki élővilág történetének kutatását is magába foglaló nagy jelentőségű tudományos munkája, valamint a hazai nemzeti parkok és védett területek zoológiai kutatása mellett a nemzetközi természetvédelmi ökológia területén is meghatározó tevékenysége elismeréseként.”
 
Kép forrása: http://zoology.unideb.hu
   
 
2018.03.19.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design