magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Zöldinfrastruktúra bemutatkozás a Tájvédelmi Szakmai Napokon
 
A természetvédelem országos programjának (KEHOP-4.3.0-15-2016-00001) Zöldinfrastruktúra fejlesztési eleme önállóan mutatkozott be az Agrárminisztérium Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztálya által évente szervezett 2018. évi Tájvédelmi Szakmai Napok rendezvényén, aminek méltó helyszínt a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság csopaki székhelye biztosított.
   
 
A szakmai napok gyakorlatias és konzultációra teret biztosító felépítése hatékonyan járul hozzá, hogy a természetvédelmi szerveknél dolgozó munkatársak megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek feladataik ellátása során. A Tájvédelmi Szakmai Napok keretein belül egyaránt foglalkoznak a szakterületet érintő jogszabályváltozásokkal, szabályozási tervekkel, jövőbeni elképzelésekkel. A 2 napos rendezvényen elhangzó előadásokat az Alapvető Jogok Biztosa Hivatala képviselője is végighallgatta, értékes előadással gazdagította. 
 
Pádárné Dr. Török Éva (Agrárminisztérium, Nemzeti Parki és Tájvédelmi Főosztály) Zöldinfrastruktúra a természetvédelem országos programjában címmel tartott előadást a fejlesztési elem által elért eredményekről, elkészült és bárki számára elérhető online szakértői dokumentumokról, valamint a projekt közép- és hosszú távú terveiről, célkitűzéseiről. Hangsúlyozta, hogy a Zöldinfrastruktúra fejlesztési elemének eredménykommunikációja mellett, annak közérthető ismeretterjesztési és szemléletformálási feladatai is nagy szerepet kapnak a jövőben.
 
 
 
   
 
2018.09.21.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design