magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Már csak két hétig lehet pályázni az Év Ökoturisztikai Élménye cím elnyerésére
 

Az Agrárminisztérium és a Magyar Turisztikai Ügynökség idén is közösen meghirdetett pályázat keretében hívja versenybe ökoturisztikai létesítmények üzemeltetőit és programok szervezőit „Az év ökoturisztikai élménye” címmel. A tavaly megújult kiírás új elismeréssel bővül ebben az évben: a pályázók szakmai elismerését közönségdíj egészíti ki, amelyet országosan meghirdetett szavazás eredménye alapján ítélnek oda.

   
 

A természetvédelemért és a turizmusért felelős központi állami szervek által 2010-ben elindított közös pályázat célja a turizmus és a természetvédelem "egymásra találásának" elősegítése és a hazai ökoturisztikai kínálat megismertetése mellett ökoturisztikai szereplők példaértékű munkájának elismerése.

A pályázat kiírói a pályázati anyagokat 2019. szeptember 1-ig várják az okoturizmus@am.gov.hu címen.

A pályázattal kapcsolatos tudnivalók  a www.termeszetvedelem.hu/okoturizmus, valamint a www.mtu.gov.hu weboldalakon találhatók.

   
 
2019.08.22.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design