magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Természetvédelmi Információs Rendszer
 
Interaktív természetvédelmi térkép 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Frissült és bővült a TIR interaktív térképi szolgáltatása
 
Az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszer (OKIR) részeként, de önálló felületen (web.okir.hu) működő, internetes közönségszolgálati modul egyik almodulja a Természetvédelmi Információs Rendszerhez (TIR) kapcsolódó interaktív természetvédelmi térkép.
   
 

A térképi felületen elérhető, természetvédelmi vonatkozású fedvények jelentősebb részét frissítettük az aktuális változatra, és a már meglévők mellé, újabb – a tájékozódást segítő – tematikus rétegek is kerültek. A felület naprakészen tartása és bővítése még nem fejeződött be teljesen, de a jövőben ez előreláthatólag folyamatos lesz.

Az interaktív térkép a következő linkről érhető el:

http://web.okir.hu/hu/tart/index/234/Interaktiv_termeszetvedelmi_terkep

Felhívjuk azonban szíves figyelmüket, hogy a TIR közönségszolgálati moduljában feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, azokra jogot, kötelezettséget alapítani nem lehet. Amennyiben részletes és naprakész adatszolgáltatásra van szükségük, kérem, forduljanak a működési terület szerinti nemzeti park igazgatósághoz, vagy a természetvédelemért felelős minisztériumhoz.

   
 
2020.04.22.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design