magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Természetvédelmi Információs Rendszer
 
Interaktív természetvédelmi térkép 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Fotópályázat – Mit jelent számodra a táj?
 
Magyarország egyedülálló táji adottságainak, értékeinek népszerűsítése és a táj iránti érzékenység erősítése érdekében hirdet fotópályázatot az Agrárminisztérium, mellyel a digitális technológiák iránt az egyik leginkább fogékony fiatal korosztály, a 14-18 év közöttiek a tájfotózás terén kapnak megmérettetési lehetőséget.
   
 
Természeti és kulturális örökségünket a táj kapcsolja szerves egységbe. A tájak nem „rajtunk kívül” léteznek, hiszen a természet és az emberi tevékenység együttesen alakítja őket. A táj meghatározza hovatartozásunk érzését és hozzájárul az emberek jóllétéhez is.
 
Ezért is célja pályázatunknak, hogy népszerűsítse a sokszínű hazai tájak megőrzésének jelentőségét. Szeretnénk a fiatalok figyelmét felhívni tájaink változatosságára és értékeire, megőrzésük fontosságára és átalakulásuk folyamataira.
 
 
Bízunk benne, hogy a természetjárásra ösztönző díjakkal és értékes ajándékcsomagokkal nevezésre motiváljuk a vállalkozó szelleműeket, és inspiráljuk mindazokat, akik felelősséget éreznek a minket körülvevő értékek hosszú távú megőrzéséért. A pályaművek által országunk táji szépségeit nem csak a magyar érdeklődők ismerhetik meg a fiatalok szemszögéből, de a webes felületeken keresztül a külföldiek is elérhetik.
 
Részvétel a pályázaton: nevezés előtt olvasd el figyelmesen az összes (lent csatolt) feltételt. A nevezés egyben a pályázati feltételek részletes megismerését és annak elfogadását is jelenti.
 
Letölthető anyagok:
 
 
 
 
A pályázatot a KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001 – A közösségi jelentőségű természeti értékek hosszú távú megőrzését és fejlesztését, valamint az EU Biológiai Sokféleség Stratégia 2020 célkitűzéseinek hazai megvalósítását megalapozó stratégiai vizsgálatok című projekt keretében valósítjuk meg.
 
 
   
 
2020.06.05.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design