Ugrás a tartalomhoz
LIFE
Pályázat
Projekt
Rendezvény

Az idei év utolsó LIFE Természetvédelmi tréningje

2017.07.05.
A 2017. év utolsó LIFE Természetvédelmi tréningje mintegy 50 fő résztvevő közreműködésével 2017. június 28-án zajlott le a Földművelésügyi Minisztérium Természetmegőrzési Főosztálya szervezésében.

A III. LIFE Természetvédelmi tréning, amely a „LIFE Kapacitásépítés Magyarországon” című (LIFE14 CAP/HU/000010) projekt keretében került lebonyolításra az alábbi témák köré épült: LIFE pályázatírás hazai és külföldi gyakorlati tapasztalatai, e-proposal felület használata és funkciói, földvásárlások gyakorlata pályázói szemmel.

 

Mint az ezt megelőző, így ezen tréning fő célja is az Európai Bizottság által felügyelt LIFE pályázati program megismerése, és – elsősorban – a környezetvédelmi alprogram részeként a „Természet és bioperzitás” témák köré épülő pályázatok beadásának elősegítése.

 

 

A beadási határidő közeledtével (természet és bioperzitás témakörben szeptember 14.) előadóink a leendő pályázókat számos gyakorlati tanáccsal látták el a pályázatírással kapcsolatosan, valamint megosztották saját tapasztalataikat a projekt első lépéseinek megvalósításával összefüggésben.

 

Köszönjük a résztvevőknek, hogy ilyen szép számmal megjelentek! Sikeres pályázatírást kívánunk!

Sáv bezárása