Ugrás a tartalomhoz
Az Év Emlőse
Vadonleső
Szemléletformálás
Eredményhirdetés
Rendezvény

I. Abaligeti Denevér-lógás

2016.08.25.
A Vadonleső Program által életre hívott, Az Év Emlőse: a denevér országos rendezvénysorozat keretében 2016. szeptember 10-én, Abaligeten kerül megrendezésre az I. Abaligeti Denevér-lógás című családi nap.

A számos neves előadóművész – akik egyben a Természetvédelem Nagykövete cím birtokosai – közreműködésével megrendezésre kerülő denevéres családi programot a tárcánk által működtetett Vadonleső Program és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság közösen szervezi.

 

Egész nap ingyenes, természetvédelmi, játékos foglalkozások, barlangi mentés bemutató, gyerekkoncert, mesesarok, arcfestés, 3D-s barlangvetítés, esti denevérgyűrűzés színesítik a program kavalkádot. Itt kerülnek ünnepélyes bemutatásra a Denevérre ultrahangolódva” video-klip készítő pályázat nyertes alkotásai is, de lehetőség lesz kedvezményesen megnézni hazánk egyetlen Denevér Múzeumát, valamint az Abaligeti-barlangot is.

Érdemes üres pólót, vászontáskát stb. is magunkkal hozni, mert a 30Y zenekar és a Vadonleső Program közös, ingyenes „Pólógyárat” fog működtetni!

 

Sáv bezárása