Ugrás a tartalomhoz

Magyar Nemzeti Parkok Hete 2013. június 7-16.

2013.05.08.
Idén immár hetedik alkalommal kerül sor a Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvényre. Nemzeti parkjaink és egyéb védett természeti területeink június 7-16. között az ország számos pontján változatos programokkal, túrákkal várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény központi nyitóhétvégéjén, június 7-9-én Debrecenben és a Hortobágyi Nemzeti Parkban lesznek izgalmas programok.

A hagyományokhoz híven a rendezvénysorozat ezúzzal is szakmai konferenciával kezdődik 2013. június 7-én, pénteken Hortobágyon. Másnap, június 8-án, szombaton kerül sor a nagyközönségi nyitórendezvényre, a „Zöld Forgatagra” Debrecenben. Vasárnap a hortobágyi puszta kincseivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők – az idén 40 éves Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló változatos programokkal várja a vendégeket a nap során.

 

Részletes információk a nyitórendezvényekről

Június 10-16-ig a többi nemzeti park is csatlakozik a rendezvényhez ingyenes és kedvezményes programokkal.
 

 


 

Induljon el Ön is az „értékek és élmények nyomában”! Töltődjön fel élményekkel és ismeretekkel a Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvényein!

 

Kövesse figyelemmel a rendezvény programját a www.nemzetipark.gov.hu/mnph weboldalon és a www.facebook.com/VendegvaroNemzetiParkok közösségi oldalon.

Sáv bezárása