Ugrás a tartalomhoz

Nemzeti park igazgatóságok részvétele a Magyar Turizmus Zrt. „Ébredés” című tavaszi aktív- és ökoturisztikai kampányában

2013.04.17.
A tavaszi időszakban a belföldi aktív- és ökoturizmus áll a kampány középpontjában az „Ébredés” jegyében. A természetjárást ösztönzi és teszi izgalmasabbá a Magyar Turizmus Zrt. „Gyűjtsd a táblát” elnevezésű kalandjátéka. A Magyar Turizmus Zrt. és a Vidékfejlesztési Minisztérium között az Utazás 2013 Kiállításon megkötött együttműködési megállapodás keretében a kampányban nemzeti park igazgatóságok is részt vesznek.

A Magyar Turizmus Zrt. „Gyűjtsd a táblát” elnevezésű kalandjátéka: túrázz, fotózz, nyerj kalandot!

 

Vedd elő a biciklit, bográcsot, túracipőt, hiszen ilyenkor, tavasszal nyitnak a nemzeti- és natúrparkok, látogatóközpontok, és a kizöldülő természet összehozza a barátokat, családtagokat, kollégákat egy-egy hétvégi kiruccanásra.

Ha már úgyis elindultál, nem lesz nehéz csatlakozni a Magyar Turizmus Zrt. fantasztikus ajándéközönnel ösztönző játékához, melyben egyetlen dolgot kell csak teljesítened: FOTÓZZ!

 

Mit adunk cserébe?

Akár hetente nyerhetsz belépőket extrém- és kalandparkokba, komplett programot az egész családnak, vagy elviheted akár 9 barátodat is egy GPS-es kalandtúrára, kishajózásra vagy bringatúrára. Fődíjként pedig egy-egy hosszú hétvége üti a legjobb fotókat feltöltők markát az Északi-középhegységben.

Fotózz kerek táblát, szögletes táblát, nemzeti park táblát, lyukacsos táblát, kisvasutast, barlanghoz és forráshoz mutatót, érdekes nevű települések tábláit, erdei táblákat, UNESCO-sat, mindegyiket vagy valahányat.

Április 1-től május 16-ig töltheted fel fotóidat a jatek.itthon.hu oldalra, ahol a játék pontos leírását és szabályzatát is megtalálod.

TIPP: Biztosan nagyobb eséllyel indul az, aki ötletes képeket (maximum 6 db) tölt fel, például magát is megörökíti rajta vicces kalapban.

A „Gyűjtsd a táblát” játék ajándékai között a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság felajánlásából a Tapolcai-tavasbarlangba és a tihanyi Levendula Ház programjaira szóló belépők is megtalálhatók.
 

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

Sáv bezárása