Ugrás a tartalomhoz

Tavasszal folytatódik a „Mit jelent számodra a táj?” fotópályázat

2020.01.15.
2019. május végén az Agrárminisztérium – a KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001 projekt keretében – fotópályázatot írt ki „Mit jelent számodra a táj?” címmel. A zsűri megítélése alapján a pályázatot 2020 tavaszán új feltételek mellett megismétlik, amelyen a korábbi pályázatok automatikusan részt vesznek.

A 2019 tavasz végén kiírt pályázat alapvető célja Magyarország természeti értékeinek tudatosítása és a sokszínű hazai tájak megbecsültségének növelése volt. Természetjárásra ösztönző díjak és értékes ajándékcsomagok jelenthettek motivációt a nevezésre a 14-18 év közötti korosztály számára, hogy az ő szemszögükből is megismerhessük Magyarország táji szépségeit.

Tekintettel arra, hogy több pályázati kategória helyezett nélkül maradt, a szakmai zsűri döntése értelmében, a vegetációs időszak kezdetét követően új kiírásra kerül sor, amin a korábban nevezett fényképfelvételek automatikusan részt vesznek.

A kiírók további színvonalas fotók beküldésére, valamint a megadott közösségi felületre feltöltésére számítanak, amelyek érdemben hozzájárulnak hazánk táji örökségeinek bemutatásához. Az újabb kiírást a www.termeszetvedelem.hu, www.magyarnemzetiparkok.hu, www.termeszetem.hu, valamint a www.facebook.com/magyarnemzetiparkok felületen is érdemes figyelni.

 

 

Sáv bezárása