Ugrás a tartalomhoz

Természetvédelmi térinformatikai adatkörök igénylése

Az alábbi űrlap az Agrárminisztérium Természetvédelemért felelős Helyettes Államtitkárságán (a továbbiakban: Átadó) rendelkezésre álló, természetvédelmi vonatkozású, ingyenesen hozzáférhető térinformatikai adatkörök (a továbbiakban: Adatok) igénylésére szolgál.

Az igénylés menete:
1. Az igénylést kezdeményező magánszemély vagy szervezet képviselője (a továbbiakban: Adatigénylő) a szükséges adatait az űrlapon megadja, és nyilatkozik az igényelt Adatokról és azok felhasználási céljáról.
2. A felhasználási feltételek és az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak elfogadása, továbbá a személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás után megjelenő „Beküldés” gombra kattintva a kérelem elindítása megtörténik.
3. A kérelem elbírálását követően (szintén az Adatigénylő címére) megküldjük az Adatok letöltésére szolgáló linket, és a szükséges jelszót.
4. A kapott link segítségével az Adatok a megosztástól számított 15 napig tölthetők le, ESRI shp formátumban.

Kérdés vagy probléma esetén a termeszetvedelem@am.gov.hu címen érdeklődhet.

Természetvédelmi térinformatikai adatkörök igénylése
Név
<b>Név</b>
Vezetéknév
Keresztnév
Igényelt adatkör(ök)
Nyilatkozat

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

  • Az Adatok az átadástól számított egy éven belül használhatók fel. Amennyiben a felhasználásra továbbra is szükség van, akkor ennek leteltét követően azokat újra igényelni kell.
  • Adatigénylő az Adatokat kizárólag a megjelölt célra, és a fenti időtartam alatt jogosult felhasználni, és köteles az állomány(ok) forrásaként Átadót feltüntetni. Minden egyéb felhasználás esetén Adatigénylő köteles Átadó hozzájárulását kérni. 
  • Az Adatokat csak Adatigénylő használhatja fel, harmadik személynek át nem adhatja, engedélyt további felhasználására nem adhat, továbbá azt harmadik személynek nem továbbíthatja, ideértve az elektronikus úton való továbbítást is. Adatigénylő az Adatokat nem torzíthatja, és nem változtathatja meg.
  • Az Adatokkal kapcsolatos vagyoni jogok az Átadót illetik.
  • Átadó szavatosságot vállal az átadott Adatok jogtisztaságáért. Szavatolja, hogy az általa készített művön nem áll fenn harmadik személy(ek)nek olyan kizárólagos szerzői, vagyoni joga, amely Adatigénylő jelen szerződés szerinti jogszerzését és felhasználását korlátozná vagy akadályozná. Amennyiben ennek ellenére harmadik személy ilyen jogcímen igényt támasztana, úgy ennek valamennyi következményét viseli.
  • Az adatszolgáltatás Adatigénylőnek nem ad kizárólagos felhasználási jogot.
  • Az Adatok - kiemelten a "munkaállomány" megjelölésűek - tájékoztató jellegűek, azokra jogot, kötelezettséget alapítani nem lehet.

Sáv bezárása