magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Megjelent az országos jelentőségű védett természeti területekre vonatkozó természetvédelmi kezelési terv dokumentáció elkészítéséről szóló miniszteri utasítás
 


A környezetvédelmi és vízügyi miniszter által a Környezetvédelmi és Vízügyi Értesítő 2008. évi 8. számában kiadott utasítás az országos jelentőségű védett természeti területekre vonatkozó természetvédelmi kezelési tervek egységes előkészítését szolgálja.

   
 

Országos jelentőségű védett természeti területre vonatkozó természetvédelmi kezelési terv előkészítése során az érintett nemzeti park igazgatóságnak természetvédelmi kezelési tervet megalapozó dokumentációt (megalapozó dokumentáció) és részletes kezelési tervet kell készítenie.

A környezetvédelmi és vízügyi miniszter 9/2008. (K.V. Ért. 8.) KvVM utasítása - egyebek mellett - a megalapozó dokumentáció és a részletes kezelési terv tartalmi elemeit és mellékleteit határozza meg.

   
 
2008.09.18.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design