magyar english deutsch
Nemzeti Park Igazgatóságok


KEHOP-4.3.0-VEKOP-15-2016-00001

 
Vadonleső
Magyar Természettudományi Múzeum
Járművel való közlekedés védett természeti területen

European Greenbelt
European Greenbelt
Figyelem!


A honlapon található dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak, azok bármilyen célú felhasználása a szerzők előzetes engedélyéhez kötött.
A természetvédelem emblémája védjegyoltalom alatt áll, annak bármilyen célú felhasználása a védjegyjogosult előzetes engedélyéhez kötött.

Ki, mennyire jártas a Natura 2000 hálózattal kapcsolatos kérdésekben?
 
A Vadonleső Program, önkéntesek segítségével, számos védett növény- és állatfajról gyűjt elterjedés adatot, közöttük több az európai közösségben jelentős fajról is. A vadonlesők szeretnék még közismertebbé tenni ezeket a fajokat, ehhez azonban először is szükséges egy alapállapot felmérés, hogy mennyire ismerjük a Natura 2000 hálózatot és az ahhoz kötődő fajokat jelenleg.
   
 
 
Kérjük, az alábbi rövid, 10 perces, anonim kérdőív kitöltésével segítsd Te is a vadonlesők munkáját. A kérdőív kitöltéséhez kérjük ne használj semmilyen külső forrást, csak a saját tudásodra és véleményedre vagyunk kíváncsiak. Nyugodtan jelöld be, ha nem tudod a választ, mert ez is nagyon hasznos információ számunkra, ez mutatja meg leginkább milyen irányban kellene a népszerűsítést fejleszteni.
 
 
Előre is köszönjük!
   
 
2019.05.24.
©2005 A KvVM
Természetvédelmi Hivatala
neosoft&design